Sitemap | Colofon
© Copyright Anders-Verwarmen
aardwarmte korf
specificaties
referenties
video
download
contact
introductie
|
zo werkt het
|
voordelen
|
aardwarmte installatie
|
warmtepomp
|
benodigde producten

Aardwarmte installatie: voor een hoger rendement van energiewinning

Installatie aardwarmte korf

Aardwarmtekorven zijn ontworpen voor toepassing op een diepte van één tot vijf meter en kunnen meestal binnen een dag door gecertificeerde aannemers om een gebouw heen worden geplaatst en meteen worden aangesloten.

Daartoe laat men de korven in vierkante gaten zakken tot een diepte van ongeveer drie meter (afhankelijk van het type korf). Daar worden zij met de aanwezige grondwater vastgeslibd.

Vervolgens worden de korven door middel van Geopress koppeling-en met elkaar verbonden en wordt er een centrale leiding naar het gebouw gelegd. Hier kan de installateur deze op de warmtepomp, respectievelijk het verwarmingscircuit aansluiten.

Innovatieve oplossing

Anders-Verwarmen heeft zich gespecialiseerd in warmte installaties en producten voor regeneratieve energieën. Met de aardwarmtekorf is er een innovatieve oplossing ontworpen voor het leveren van energie aan woningen en bedrijfspanden.

Duurzame verwarmingstechniek

De aardwarmtekorf heeft betrekkelijk lage kosten. Deze aardwarmte installatie maakt gebruik van de natuurlijke warmte van de aarde en de warmte die van de zon komt. De warmtekorf neemt de warmte op in de vloeistof die door de buizen loopt. Deze warmte kan worden gebruikt voor de verwarming en de warmwatervoorziening in woningen en bedrijven. Vanwege de conische en compacte vorm van deze aardwarmte installatie, vindt de opname van de aardwarmte over een groter oppervlak plaats. Door de geringe plaatsingsdiepte van deze warmte installatie kan er boven het grondoppervlak gewoon geplant worden. Ook de waterhuishouding verandert niet.

Uw aangewezen partner

Anders-Verwarmen is importeur van deze innovatieve warmte-installatie. Met onze ruime ervaring weten wij goed in te spelen op de wensen van de klant. U kunt bij ons rekenen op sluitende functionele oplossingen, snelle reactie bij calamiteiten, snelle aanlevering en producten van hoogstaande kwaliteit.

Ook kunnen wij u informeren over de subsidie mogelijkheden van uw aardwarmte installatie.

banner
Aanvullende informatie

Mogelijkheden subsidie aardwarmte

De overheid heeft diverse subsidies beschikbaar voor duurzame aardwarmte oplossingen, om meer mensen te laten overstappen op duurzame innovatieve systemen. Ook de warmtepomp van het aardwarmte korf systeem valt onder deze regeling.

Lees meer...

Warmte-systeem

De aardwarmtekorf is een warmte-systeem dat energie genereert door aardwarmte op te nemen. Opname van aardwarmte is een milieuvriendelijke manier van energiewinning.
Lees meer..

Aardwarmte energie

Met de aardwarmtekorf is een moderne techniek ontwikkeld voor het winnen van de energie uit aardwarmte. Deze manier van aardwarmte winning komt in Nederland steeds vaker voor. Hiermee wordt u minder afhankelijk van de steeds kleiner wordende olie- en gasvoorraden.
Lees meer..

Kosten aardwarmte installatie

De kosten voor de aardwarmte korven relatief lager dan bij andere vergelijkbare systemen. En de prijs aardwarmte is nul, want die is overal aanwezig.
Lees meer...