Sitemap | Colofon
© Copyright Anders-Verwarmen
aardwarmte korf
specificaties
referenties
video
download
contact
introductie
|
zo werkt het
|
voordelen
|
aardwarmte installatie
|
warmtepomp
|
benodigde producten

Eco forest modulerende warmtepomp

Geothermische energie is een van de minst bekende maar meest efficiënte energiebronnen. Het is energie die op constante en beheerbare wijze geproduceerd wordt en die onder de grond opgeslagen zit in de vorm van warmte, het hele jaar door aan dezelfde temperatuur. Het is schone energie die de warmte van de ondergrond gebruikt om op ecologische wijze te klimatiseren. De energiefactuur en de CO2-uitstoot kunnen tot 75% dalen.

Dit biedt belangrijke voordelen in vergelijking met andere duurzame klimatiseringssystemen, want het is een van de weinige systemen die zowel koeling als verwarming en warm water kunnen leveren.

 Aanzienlijke economische besparing

De geothermische warmtepompen van ecoforest zijn tot vijfmaal efficiënter dan de traditionele systemen voor verwarming en warm water op basis van fossiele brandstoffen of elektriciteit.
Het rendement bedraagt meer dan 400%: om 4 tot 5 kW warmte te produceren in onze woning, hebben we slechts 1 kW elektriciteit nodig.
Zo wordt de ondergrond onze voornaamste energiebron en die energie is volledig gratis.


Minder CO2-uitstoot
Dit punt wint voortdurend aan belang. De klimaatwijziging is een feit en de laatste jaren hebben de overheden van de meest invloedrijke landen verdragen afgesloten om hun uitstoot aanzienlijk te verlagen.
Door een warmtepomp te installeren, dragen we bij tot deze gemeenschappelijke doelstelling, want onze technologie respecteert het milieu ten volste door de CO2-uitstoot drastisch te verlagen in vergelijking met de traditionele technologieën.

Download de brochure

banner
Meer informatie

Onafhankelijk van de buitenwereld

Vanaf 20 meter diepte heeft de aarde zowat het hele jaar door een constante temperatuur. Daardoor zijn geothermische warmtepompen efficiënter dan andere types warmtepompen die afhangen van de externe omstandigheden.

Veilig

Omdat u geen gas, stookolietank noch enige andere gevaarlijke stof meer nodig heeft, verdwijnen ook alle risico’s die ermee gepaard gaan, zoals vergiftiging, geurhinder, vervuiling of zelfs ontploffingen veroorzaakt door lekken.