Sitemap | Colofon
© Copyright Anders-Verwarmen
aardwarmte korf
specificaties
referenties
video
download
contact
introductie
|
zo werkt het
|
voordelen
|
aardwarmte installatie
|
warmtepomp
|
benodigde producten

Minder gasverbruik dankzij de innovatieve aardwarmtekorven

Bezuinigen op gasverbruik

Wilt u bezuinigen op gasverbruik? Dan bieden de aardwarmtekorven van Anders-Verwarmen de juiste oplossing. De aardwarmte is een duurzame energiebron die betrekkelijk eenvoudig en goedkoop benut kan worden. Hierdoor bent u minder afhankelijk van de gasvoorraden. Steeds meer verbruikers gaan over op aardwarmte energie. Hierdoor zal het gasverbruik afnemen.

Een milieuvriendelijke oplossing met minder gasverbruik

De aardwarmtekorven zijn relatief goedkoop en eenvoudig te installeren. De aardwarmte wordt opgenomen in de vloeistof die door de buizen van de korf stroomt. Vervolgens wordt deze warmte gebruikt voor de verwarming van uw woning of bedrijf. Behalve verwarming wordt de gewonnen energie in de zomer gebruikt voor koeling. Minder gasverbruik betekent een lagere energierekening. Het grondoppervlak boven de aardwarmtekorven kan gewoon gebruikt worden voor beplanting en ook het waterhuishouden wordt niet verstoord. Deze oplossing is dus ook erg milieuvriendelijk.

Hoger rendement

Dankzij de compacte vorm van de aardwarmtekorven is het rendement hoger dan dat van andere warmte installaties. Bovendien is er minder ruimte nodig dan bij de soortgelijke systemen met vergelijkbare capaciteit. De deskundigen van Anders-Verwarmen staan u met raad en daad bij voor de juiste productkeuze.

banner
Meer informatie

Water verwarmen

De aardwarmtekorf neemt aardwarmte op om het water in de gespiraliseerde buizen te verwarmen en verder te circuleren door de warmtedrager. Hiermee kan uw woning op de juiste temperatuur gebracht worden.
Lees meer..

Warmtewisselaars

De warmtewisselaars nemen de bodemwarmte op die wordt gebruikt voor de verwarming van uw woning. De installatie kan probleemloos binnen een dag geschieden door gecertificeerde bedrijven.
Lees meer..

Aardwarmte energie

Met de aardwarmtekorf is een moderne techniek ontwikkeld voor het winnen van de energie uit aardwarmte. Deze manier van aardwarmte winning komt in Nederland steeds vaker voor. Hiermee wordt u minder afhankelijk van de steeds kleiner wordende olie- en gasvoorraden.
Lees meer..