Sitemap | Colofon
© Copyright Anders-Verwarmen
aardwarmte korf
specificaties
referenties
video
download
contact
introductie
|
zo werkt het
|
voordelen
|
aardwarmte installatie
|
warmtepomp
|
benodigde producten

Geothermie: voor duurzame energieproductie met de aardwarmtekorf

Geothermie voor besparingen op energiekosten

Met behulp van de aardwarmtekorf kan geothermie worden opgenomen en omgezet in energie. Omdat geothermie altijd en overal aanwezig is, kunt u deze gemakkelijk winnen en benutten voor de juiste temperatuur in uw huis. Zo bespaart u heel veel op uw energiekosten.

Duurzame energiebron

Geothermie is een duurzame en schone energiebron. Deze warmte wordt door middel van de aardwarmtekorf opgenomen. Deze bodemwarmtewisselaar wordt op een diepte van één tot vijf meter geplaatst. Door de buizen wordt er een vloeistof gepompt die de geothermie uit de bodem opneemt. Deze warmte kan heel goed gebruikt worden bij de verwarming van uw woning of bedrijfspand. Zo hebt u in de winter een aangename binnentemperatuur. Omgekeerd kan de opgenomen geothermie ook worden opgeslagen en in de zomer gebruikt worden om een gebouw te koelen. Het koude water dat in de winter in de bodem wordt opgeslagen wordt dan gebruikt voor het koelen.

Voor hoogwaardige leidingsystemen

Anders-Verwarmen is specialist en leverancier van de aardwarmtekorven. Wij bieden een uitgebreid servicepakket, ruime voorraden en geven u deskundig advies bij de juiste productkeuze.

banner
Meer informatie

Warmtepomp

Op de aardwarmtekorf van Anders-Verwarmen wordt de warmtepomp aangesloten. Deze pompt de warmte verder naar de CV of vloerverwarming van uw woning of bedrijfspand.
Lees meer..

Grondwarmte

Anders-Verwarmen biedt u de aardwarmtekorf voor de opname van grondwarmte. Met deze warmte kunt u zorgen voor de ideale temperatuur in elk seizoen.
Lees meer..

Warmteopslag

De aardwarmtekorf van Anders-Verwarmen is ideaal voor de warmteopslag. Door de conische vorm van de warmtekorf wordt een groter oppervlak voor warmte opname gevormd.
Lees meer..