Sitemap | Colofon
© Copyright Anders-Verwarmen
aardwarmte korf
specificaties
referenties
video
download
contact
introductie
|
zo werkt het
|
voordelen
|
aardwarmte installatie
|
warmtepomp
|
benodigde producten

Kosten en prijs warmtepomp: afhankelijk van de verwarmingscapaciteit

Kosten warmtepomp snel terugverdiend

Met de aardwarmte korf van Anders-Verwarmen kan er warmte uit de bodem worden gehaald. De warmtepomp verzamelt deze warmte en verspreidt deze door de woning.

Prijs warmtepomp in woning of bedrijfspand

De prijs van een warmtepomp woning of bedrijfspand is relatief hoog, maar het aardwarmtekorf systeem geeft een hoger rendement dan vergelijkbare systemen. Zo hebt u uw totale kosten warmtepomp en aardwarmte installatie binnen een bepaalde tijd terugverdiend.

Voor een hoger rendement

Goedkopere geothermische energie compenseert dus de relatief hoge prijs van de warmtepomp. Bovendien is aardwarmte altijd en overal beschikbaar, en is het systeem om deze te winnen vrij eenvoudig aan te leggen. Bij deze vorm van energiewinning investeert u één keer terwijl u twee keer zoveel rendement heeft, hierdoor vallen de effectieve kosten mee. De prijs van een warmtepomp in woning of bedrijfspand is ook afhankelijk van de verwarmingscapaciteit. Deze wordt op basis van de verwarming van de woonruimte en de warm water bereiding, berekend door gecertificeerde planners.

Kwalitatief hoogwaardige producten en partners

Om een probleemloze installatie ter plaatse en een duurzame werking van de installatie te kunnen waarborgen, werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten en met geselecteerde aannemers. Alle benodigdheden voor de installatie zijn te verkrijgen bij Anders-Verwarmen.

banner
Meer informatie

Energie bezuinigen

De belangstelling voor aardwarmtekorven nemen steeds meer toe door de afname van de olie- en gasvoorraden. Hiermee kunt u bezuinigen op energie en vermindert de energierekening.
Lees meer..

Duurzame verwarming

De aardwarmtekorf creëert duurzame verwarming door gebruik te maken van de aardwarmte. De kosten bij dit systeem zijn relatief laag waardoor de energierekening ook minder wordt.
Lees meer..

Grondwarmte

Anders-Verwarmen biedt u de aardwarmtekorf voor de opname van grondwarmte. Met deze warmte kunt u zorgen voor de ideale temperatuur in elk seizoen.
Lees meer..