Aardwarmte installatie

Aardwarmte installatie: voor een hoger rendement van energiewinning

 

Installatie aardwarmtekorf
Aardwarmtekorven zijn ontworpen voor toepassing op een diepte van één tot vier meter en kunnen meestal binnen een dag door gecertificeerde aannemers om een gebouw heen worden geplaatst en meteen worden aangesloten.

Daartoe laat men de korven in vierkante gaten zakken tot een diepte van ongeveer drie meter (afhankelijk van het type korf). Daar worden zij met de aanwezige grondwater vastgeslibd.

Vervolgens worden de korven met elkaar verbonden en wordt er een centrale leiding naar het gebouw gelegd. Hier kan de installateur deze op de warmtepomp, respectievelijk het verwarmingscircuit aansluiten.

Innovatieve oplossing
Anders-Verwarmen heeft zich gespecialiseerd in warmte installaties en producten voor regeneratieve energieën. Met de aardwarmtekorf is er een innovatieve oplossing ontworpen voor het leveren van energie aan woningen en bedrijfspanden.

Duurzame verwarmingstechniek
De aardwarmtekorf heeft betrekkelijk lage kosten. Deze aardwarmte installatie maakt gebruik van de natuurlijke warmte van de aarde en de warmte die van de zon komt. De warmtekorf neemt de warmte op in de vloeistof die door de buizen loopt. Deze warmte kan worden gebruikt voor de verwarming en de warmwatervoorziening in woningen en bedrijven. Vanwege de conische en compacte vorm van deze aardwarmte installatie, vindt de opname van de aardwarmte over een groter oppervlak plaats. Door de geringe plaatsingsdiepte van deze warmte installatie kan er boven het grondoppervlak gewoon geplant worden. Ook de waterhuishouding verandert niet.

Uw aangewezen partner
Anders-Verwarmen is de importeur voor de Benelux van deze innovatieve warmte-installatie. Met onze ruime ervaring weten wij goed in te spelen op de wensen van de klant. U kunt bij ons rekenen op sluitende functionele oplossingen, snelle reactie bij calamiteiten, snelle aanlevering en producten van hoogstaande kwaliteit.

Ook kunnen wij u informeren over de subsidie mogelijkheden van uw aardwarmte installatie.

Interesse?NU AANVRAGEN
NU AANVRAGEN